Nu kommer det nya nyhetsbrevet

Nu har det första nyhetsbrevet gått ut till alla prenumeranter.

Äntligen är vi i gång och här kommer det första nyhetsbrevet från Tidningen Coaching och Terapi.

Har du inte fått det på mejl tycker jag du ska passa på att skriva upp så du inte missar nästa.

Gör som dina branschkollegor, få nyhetsbrevet (GRATIS)

* indicates required

Intuit Mailchimp

Det känns smått fantastiskt att vi nu varit i gång i en vecka men redan har flera hundra unika besökare hittat till vår webbplats.

Allra mest har de velat läsa den här artikeln där föräldracoachen Fatima Nylén ger tips till sina kollegor. Den har fått över hundra unika läsare på bara några dagar. Inte illa för en nystartad nischsajt.

Läs den du också!

Vill du också berätta för våra läsare om dina bästa tips? Är du extra bra på något i ditt yrke som dina kollegor kan dra nytta av eller har du fått många nya klienter med ett smart knep du vill dela med dig av? skriv till mig!

För den vetgirige finns även artiklar på sajten som till exempel hur AI kommer påverka framtidens samtalsbransch och hur läget är nu inför jul.

Vi har också kunnat rapportera om en storsatsning på iKBT och den första universitetsutbildningen i psykadelisk terapi.

Det är fantastiskt att du prenumererar på det här nyhetsbrevet men uppmana gärna dina kollegor att göra detsamma, gärna både i dina sociala medier och i verkligheten.

Vi ses i nästa nyhetsbrev, då hoppas vi att vi blivit ännu fler läsare och har du något tips på vad vi bör skriva om, skriv till oss!

About Redaktionen 24 Articles
Tidningen Coaching och terapi är ett magasin för dig som jobbar som coach eller terapeut. Vi är en oberoende redaktion som jobbar enligt journalistiska principer.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*