Så många julstressar – så påverkar det branschen

Hur många julstressar egentligen och borde årets julklapp egentligen vara personlig utveckling? Det här är inte en artikel om hur du slipper julstress men kanske om hur du kan hjälpa andra med din verksamhet.

Som sagt, det finns redan massor av artiklar om hur du hanterar stressen som uppkommer kring jul, mycket viktigt men det har du säkert redan koll på i din yrkesprofession. Men är det så att julen innebär mycket stress? Visst känns det som om jakten på klappar och livspusslet att få ihop firande tar en hel del mental kapacitet. 


Hej! den här artikeln är låst så att bara prenumeranter kan läsa. Logga in på ditt konto här:
Sign in to your account.

Är du inte redan prenumerant så kan du göra precis som dina branschkollegor som vill ha koll redan har gjort, tryck på länken och börja prenumera. Det kostar bara några tior i månaden och har du en firma så kan du dra av kostnaden. Dessutom är du med och bidrar till att Coaching och terapibranschen har en egen tidning.

Klicka här för att teckna dig för en prenumeration.
About Redaktionen 24 Articles
Tidningen Coaching och terapi är ett magasin för dig som jobbar som coach eller terapeut. Vi är en oberoende redaktion som jobbar enligt journalistiska principer.