Lågkonjunktur; anledning till försiktighet eller tillfälle till förändring?

Christine Nord har varit coach med fokus på karriärfrågor sedan 2016 och som beteendevetare är hon insatt i hur människors beteenden förändras när samhället är i gungning. Foto: Janine Laag

Gör den pågående lågkonjunkturen att coachingklienter blivit mer försiktiga inför förändringar eller är det snarare tvärtom så att osäkerheten på marknaden gör dem modigare? Karriärcoachen och beteendevetaren Christine Nord berättar om hur hennes arbete som coach påverkas.

– Jag märker absolut av en försiktighet och oro bland mina klienter och det här gäller inte bara en viss yrkesgrupp utan bland de flesta. Man är rädd för att säga upp sig, ha en osäker anställning eller en osäker ekonomi, säger Christine Nord, karriärcoach och beteendevetare på Career Clarity AB.


Hej! den här artikeln är låst så att bara prenumeranter kan läsa. Logga in på ditt konto här:
Sign in to your account.

Är du inte redan prenumerant så kan du göra precis som dina branschkollegor som vill ha koll redan har gjort, tryck på länken och börja prenumera. Det kostar bara några tior i månaden och har du en firma så kan du dra av kostnaden. Dessutom är du med och bidrar till att Coaching och terapibranschen har en egen tidning.

Klicka här för att teckna dig för en prenumeration.