Ägarbyte – Ett nytt äventyr – Följ med!

Välkomna till Coaching och Terapi.se’s nya tidsperiod!

Redaktionen
Vi är ett gäng glada ekonomer, beteendevetare, sociologer och skribenter, som nu tar över stafettpinnen att ge er läsare intressanta och tankeväckande artiklar varje vecka.

Som ni märkt har tidningen varit orörd några veckor. Ett nytt äventyr som tyvärr började med förhinder, det gör oss ännu mer exalterade att äntligen börja! Just nu jobbar vi för fullt bakom kulisserna (eller skärmarna, för att vara mer korrekt) för att starta upp sidan ordentligt.

Tidningen
Vi tänker oss en tidning som ni vill läsa till förmiddagskaffet, för att inspireras och komma ihåg er passion för coaching, terapi och mänskliga interaktioner.

Konceptet nyhetsbrev, artiklar, krönikor och intervjuer kommer i dagsläget att behållas. Nyhetsbrevet är självklart gratis och vi hoppas ni tipsar andra att skriva upp sig för det – efter att ni själva gjort det såklart! Vi kommer ha ett öppet arkiv av artiklar ihop med massor av spännande material som gömmer sig bakom en digital vägg, denna vägg kan ni prenumerera för att ta er smidigt förbi.

Sociala medier
I dagsläget har vi bestämt att vi inte kommer att dyka upp på några andra sociala medier än Facebook, men där kommer vi ha en sida som vi absolut hoppas att ni kommer följa. Där kommer vi dela intressanta länkar, bilder, tankeställare och skapa en community för er läsare att interagera med varandra och oss på!

Utöver sociala medier finns vi på mail – redaktionen@coachingochterapi.se – och ni är hjärtligt välkomna att skicka in förslag, tips eller ett ’Hej’.

Tack!
Vi tackar Alexander med sin redaktion för den fina möjligheten att fortsätta driva Coaching och terapi.se och önskar dem alla ett stort lycka till med sina nya och framtida projekt!

Nu kör vi!

Redaktionen

Registrera dig till Coaching och Terapi.se's Nyhetsbrev


powered by MailChimp!