Helgernas nyhetsbrev

Eller ja i alla fall alldeles snart. I dag kommer nyhetsbrevet redan på torsdagen i stället för på fredagen som det brukar.

Det är för att från och med i morgon tar vi på redaktionen lite jullov. Det kommer alltså inte komma upp så många nya artiklar över helgerna.

Men nästa år, ja då kör vi igång och vi har redan en massa spännande nyheter som vi längtar efter att kunna presentera.

Bland annat har vi rekryterat ett helt gäng spännande krönikörer som kommer börja skriva om sina tankar för er nästa år.

Vi är också i diskussion med några potentiella samarbetspartners vilket ni förhoppningsvis kommer få höra mer om nästa år.

Linnéa har också gjort en matig intervju med tips för hur coacher kan klara lågkonjunkturen, kanske pepp som kommer behövas när oxveckorna drar in? Den vill du inte missa!

Dessutom har ett företag hört av sig med lite rabatter som de vill ge till er som prenumererar på nyhetsbrevet. Så tipsa alla du känner om att de också ska prenumerera på nyhetsbrevet så vi blir fler läsare.

Och fler läsare har vi blivit, nu när vi är inne på vecka tre har vi nått upp i över sjuhundra sidvisningar och nästan tre hundra unika läsare på webbtidningen.Tack! Det är er förtjänst och det är nu som får oss att orka fortsätta skriva.

I veckan har vi bland annat skrivit om att WHO ändrar sina riktlinjer för psykiatrisk vård, hade du koll på det?

Veckans gratisartikel som är öppen att läsa även för dig som ännu inte har en betald prenumeration är en tipsartikel där veckan profil Marion skriver om vikten av ord.

Vill du också ge dina tips, skriv till oss!

Förresten, för att få lite julstämning bad jag AI-boten Chatgpt att skriva ett julrim till nyhetsbrevet, det här är vad den skrev:

“I vardagen stress och möda,

en gåva som ger dig lugn och fröjd.

Coaching och terapi i skön förening,

med branschtidning för kunskapens glöd.”

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om verkshöjden, vad tycker du, hiss eller diss? Skriv och berätta om din syn på AI och branschen och vill du läsa mer på ämnet så skrev vi för några veckor sedan en artikel om detta.

Vi hörs! //Alexander Bygdén, chefredaktör för Tidningen Coaching och terapi.

Registrera dig till Coaching och Terapi.se's Nyhetsbrev


powered by MailChimp!