Äntligen kör vi igång!

Efter en kort uppstartsperiod lanseras nu branschtidningen Coaching och terapi. En tidning för dig som jobbar med samtal och utveckling.

– Det känns kul att efter flera positiva tester äntligen få låta webbsidan börja leverera artiklar i skarpt läge, säger Alexander Bygdén, chefredaktör för tidningen.

Tidningen Coaching och terapi med tillhörande nyhetsbrev startas med ambition att vara både intressant läsning men också en lägereld för branschen.

– Det finns väldigt många coacher och terapeuter som jobbar på runt om i landet men jag tyckte det saknades ett magasin för branschen. Därför började jag fundera på tanken om det gick att kanske starta ett nyhetsbrev, säger Alexander Bygdén.

Han har en lång erfarenhet från journalistiken men har tidigare till största delen skrivit om andra ämnen. När Alexander Bygdén träffade Linnéa Wannefors på en kurs i nyhetsbrevsskrivande såddes ett frö om att göra något tillsammans i framtiden.

– Jag visste sedan tidigare att Linnéa förutom att ha en gedigen journalistisk erfarenhet också har en coachutbildning i bagaget och för att kunna bevaka branschen så behövs någon med inblick, säger Alexander.

Därefter har det testat och labbat med tekniska lösningar för att nu äntligen kunna släppa sajten.

– Det känns jätteroligt att vara igång och jag är supertaggad på att få leverera spännande läsning. Framförallt ser jag fram emot att få kontakt med läsare och tips på vad ni vill läsa om, säger Linnéa Wannefors.

Det är gratis att prenumerera på nyhetsbrevet, skriv in din mejladress i rutan till höger så får du precis som många av dina branschkollegor bättre koll.

En del av artiklarna är öppna för alla att läsa men mycket är också låst för prenumeranter. Är du inte redan prenumerant så blir du det enkelt när du kommer till en låst artikel. Då är det bara att följa instruktionerna för att stödja oss på Patreon vilket ger dig tillgång till allt material.

Många av de som prenumererar gör det både för att de uppskattar innehållet men också för att de vill sponsra tidningen för att de tycker om att det finns en branschtidning för coach- och terapibranschen.

Det kostar bara några tior i månaden, många av de som prenumererar är dessutom aktiva som coacher eller terapeuter och kan därför dra av kostnaden i sitt företag.

About Redaktionen 24 Articles
Tidningen Coaching och terapi är ett magasin för dig som jobbar som coach eller terapeut. Vi är en oberoende redaktion som jobbar enligt journalistiska principer.

2 Comments

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*