Missa inte den här populära krönikan

I veckans nyhetsbrev tipsar vi om de populäraste artiklarna.

Det här nyhetsbrevet har du som prenumererar redan fått, gör du inte det så kan du registrera din mejl och få det direkt till din inkorg.

Gör som dina branschkollegor, få nyhetsbrevet (GRATIS)

* indicates required

Intuit Mailchimp

Ojoj den här veckan har vi publicerat den första krönikan från vår nya krönikör Fatima Nylén och jisses vad många som har läst den. Kanske är det för att den bygger på igenkänning med teman som snabbmat, coachingkunder och familjeliv?

Jag tycker du ska surfa in och läsa den nu om du prenumererar på tidningen. Prenumerar du inte tycker jag du ändå ska klicka in på artikeln och sen kan du lätt bli prenumerant, för det vill du. Du kan inte bara läsa den senaste krönikan utan du kommer också kunna fortsätta läsa våra låsta artiklar. Redan nästa vecka kommer vi publicera en krönika från ytterligare en ny krönikör.

Profilen tipsar

För dig som letar efter nya verktyg i din låda med yrkesfärdigheter så tipsar veckans profil Ida Sundén om hur du kan komma igång med läkande skrivande.

Den artikeln tycker vi är så bra så att vi har låst upp den för alla så även om du ännu inte prenumererar än så får du läsa den gratis.

Vi hörs!

Och du, glöm inte att tipsa dina kollegor om att skriva upp sig på vårat nyhetsbrev så att de inte missar någon intressant läsning.

MVH Alexander Bygdén, chefredaktör för Tidningen Coaching och Terapi

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*