Årets första nyhetsbrev

Äntligen har det nya året dragit igång. Jag skriver äntligen för visst, jag har haft ett fint jullov men det känns ändå roligt att få springa igång vardagen igen. Speciellt som jag vet att vi har mycket spännande vi har på gång med Tidningen Coaching och Terapi.

Har du inte fått det nyhetsbrevet på mejl tycker jag du ska passa på att skriva upp så du inte missar nästa.

Gör som dina branschkollegor, få nyhetsbrevet (GRATIS)

* indicates required

Intuit Mailchimp

Har du något nyårslöfte? Alldeles nyss pratade jag med en bekant som lovade att leva mer i nuet, inte längta mer inför framtiden. Själv tänkte jag försöka göra tvärtom, jag ska försöka hitta de där sakerna som jag längtar till och njuta fram tills dess.

En som har funderat på hur hon ska få ett bättre 2024 är vår nyhetsredaktör Linnéa Wannefors som skrivit en krönika på temat. Den har vi låst upp så att alla kan läsa.

Profilen tipsar

Sen har vi som vanligt en artikel med tips, men den här gången är det inte en utan två profiler som ger sina tips. Det är Britt-Marie Jemth i Orsa och Lars Hornborg i Växjö som arbetar både som coacher och terapeuter och fick en idé för att digitalisera branschen. Nu är de snart 150 medlemmar i sitt nätverk och siktar framåt.

Läs artikeln om dem och deras projekt, dessutom bjuder de på ett erbjudande om att prova deras digitala tjänst.

Tack Britt-Marie och Lars för sponsring och för att du som läsare får 10% rabatt hos dem!

De flesta av våra artiklar ligger bakom en betalvägg. Det kostar bara några tior i månaden att få läsa allt material samtidigt som du precis som många av dina coaching- och terapikollegor hjälper till att stödja en röst i och för branschen.

Som tack för att Britt-Marie och Lars varit med och sponsrat med ett bidrag så är deras artikel med tips upplåsta för alla, även för dig som ännu inte prenumererar.

Erbjudande till läsare

De erbjuder dessutom 10% rabatt på första året om du som läsare av Tidningen Coaching och Terapi vill prova att gå med i deras nätverk. Gå in på den sida du är intresserad av och ange koden: TCT2312

Nästa vecka

Tipsa gärna flera av dina kollegor att teckna upp sig på nyhetsbrevet så att de inte missar någon intressant artikel.
Nästa vecka kommer vi ha en intervju med en coach som tipsar om hur du kan klara oxveckorna och så klart en “vanlig” profilen tipsar-artikel. Vill du också vara med som profil eller har du något annat nyhetstips, mejla mig!

Vi hörs!

//Alexander Bygdén, chefredaktör för Tidningen Coaching och Terapi

Registrera dig till Coaching och Terapi.se's Nyhetsbrev


powered by MailChimp!