Upprop för terapi som friskvård nära mål

Över två tusen personer har under kort tid skrivit på en namninsamling för att försöka övertyga regeringen om att ändra sina regler för friskvård, så nära är de sitt mål.

– Vi anser att friskvårdsbidraget är föråldrat och behöver uppdateras så det speglar det aktuella behovet hos det svenska samhället och dess folkhälsa. Ett samhälle där psykisk ohälsa – så som depression, stress och ångest – är det absolut vanligaste hälsoproblemet och den överlägset största orsaken till sjukskrivningar i Sverige idag, skriver företaget Meela på sin hemsida.


Hej! den här artikeln är låst så att bara prenumeranter kan läsa. Logga in på ditt konto här:
Sign in to your account.

Är du inte redan prenumerant så kan du göra precis som dina branschkollegor som vill ha koll redan har gjort, tryck på länken och börja prenumera. Det kostar bara några tior i månaden och har du en firma så kan du dra av kostnaden. Dessutom är du med och bidrar till att Coaching och terapibranschen har en egen tidning.

Klicka här för att teckna dig för en prenumeration.
About Redaktionen 24 Articles
Tidningen Coaching och terapi är ett magasin för dig som jobbar som coach eller terapeut. Vi är en oberoende redaktion som jobbar enligt journalistiska principer.